Verzenden & retourneren (webshop)

Verzenden binnen Nederland & België

Door de huidige situatie omtrent het corona virus is het mogelijk dat enkele landen uitgesloten moeten worden van verzending in verband met het sluiten van de grenzen. Tevens streven wij ernaar om uw bestelling op tijd te bezorgen. Echter kunnen wij niet garanderen dat uw pakket op tijd wordt afgeleverd door het coronavirus.

We streven ernaar om alle verzendingen binnen 5 werkdagen te verzenden. Al onze pakketten worden via PostNL verstuurd: vertrouwd en snel. Je ontvangt van ons altijd de track&trace code waarmee het pakket online te traceren is.

Retourneren

Zit het artikel niet goed, of is het toch niet je smaak? Wat de reden ook is, je mag je bestelling binnen 14 dagen retourneren vanaf de dag van ontvangst. Je ontvangt het bedrag dan binnen 7 werkdagen terug op je betaalrekening. Bij onze bestellingen zit een ruil/retourformulier. Vul deze graag zo volledig mogelijk in voor een snelle afhandeling. Bij een volledige retourzending ontvang je het aankoopbedrag + verzendkosten (indien betaald) terug.
De kosten voor het retour sturen van een bestelling zijn voor eigen rekening.